Как да станем дизайнери на собствения си живот

Иновативна програма разкрива изпитани подходи за професионална и личностна трансформация в уюта на дома ни

Бъди дизайнер на живота си” е иновативна 14-дневна програма за професионално и личностно развитие. Тя включва множество новаторски подходи за справяне с несигурността и за мобилизиране на творческия потенциал в условия на криза. Темите са свързани с трансформирането на негативните емоции в градивна енергия, с използването на креативни подходи за вземане на решения, както и с усъвършенстването на лидерските умения на участниците.


"Макар че в трусови моменти българските бизнеси фокусират усилията си върху идентифициране на техники и процеси, които спомагат за оптимизирането на ресурсите им или за трансформирането на дейността на бизнеса им онлайн, в турбулентната ситуация, в която се намира целият свят, те ще имат нужда и от изпитани подходи за адаптация към новите реалности", споделя дизайнерът на услуги Елеонора Карнаса, създател на агенцията за дизайн и иновации Fabrica 360.

Програмата е разработена така, че в рамките на 2 седмици да подпомогне участниците да пренаредят приоритетите си, да отсеят ценностите си и да развият жизненоважни умения, с които да придобият усещане за удовлетвореност и устойчивост.Ежедневно участниците в програмата ще получават имейли за достъп до кратки видео материали, текстове за четене, както и до упражнения и инструменти за овладяване на рискови ситуации. “Ключовата дума в настоящата динамична световна ситуация определено е “бизнес трансформация” - и по този начин ние не обозначаваме само цифрови подобрения и трансформирането на дейността на бизнеса онлайн, а говорим за промяна в ценностите, мисленето и възприятието на бизнеса. Оттук насетне в основата на всеки бизнес ще стои устойчивостта – човешка, ценностна, екологична”, допълва трансфромационният дизайнер Яна Аврамова, създател на коучинг картите Transformika (носител на две европейски награди за иновативни инструменти).
За да се стигне до бизнес трансформация обаче е необходимо да се обърне по-сериозно внимание на личностната трансформация, а именно на напасването към новата социо-икономическа ситуация, която ни очаква след приключване на Covid-19 кризата.

Всички теми, включени в програмата “Бъди дизайнер на живота си”, както и следващите дати, в които можете се включите в нея през април, можете да откриете ТУК.Sofia, Bulgaria

 

+359 887 922 973

    

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon