Световна седмица на креативността и иновациите

15-21 април всяка година

Creativity is in you...use it...go!

Световната седмица на на креативността и иновациите (WCIW) е време за вдъхновяване на ново действие, създаване на нови идеи, намеране на нови решения; за решаване на проблемите по нови начини, правене на ново, подкрепа на новото мислене, партниране с нови хора, гледане с нови очи.

 

Нашата цел е да напомним, насърчаваме и ангажираме хората да използват новаторски идеи, да намерят нови решения, да предприемат нещо ново, което не само прави света по-добро място, но и нашето място в света по-добро.

WCIW започва на рождения ден на Леонардо да Винчи, 15ти април и продължава до световния ден на иновациите, 21ви април.

Инициативата е поставена от Марси Сегал през 2001г. в Канада, а днес се чества в повече от 50 страни по света.

 

От 2017г. световният ден на иновациите, 21ви април ще бъде признат от Обединените нации за специален ден за честване наред с други такива дни като денят на земята, водата и човечеството.

#WCIW

#worldcreativityandinnovationweek

#worldcreativityweek

#worldinnovationweek  

#worldcreativityday 

Какво е хубавото на Световната седмица на креативността и иновациите?

15-21 април 

 

1. Напълно включваща: WCIW е за всеки, за използване на нови идеи, намиране на нови решения и предприемане на нови действия.

 

2. WCIW е времето да се сетите, че заедно можете да създавате, да намирате решения и да предприемате нови действия; това е напомняне, че креативността е присъща на всички хора; WCIW е време за празнуване на творчеството и иновациите като начин за постигане на положителна промяна.

 

3. Възможност да се направи нещо по различен начин, да се намерят новаторски решения, да се отворят нови пътища към бъдещето, да се гледа миналото и настоящето по нови начини, за да се свържете с нови хора, да разкажете нови истории, се разбере как се случва творенето, да направите план за създаване нещо ново.

4. Инжектира новаторско мислене в ежедневието.

5. Дава ви причина да мечтаете за по-добър свят, бизнес, училище, общност, бит и да направите нещо - било то голямо или малко, за да превърнете мечтите в реалност.

6. Световната седмица на креативността и иновациите, 15-21 април, свързва хората по целия свят, които изразяват своите желания и използват своите дарби, за да направят едновременно света по-добро място и своето място в света по-добро!

7. Отваря вратата за много нови възможности и потенциал за нови разговори, връзки, истории, сътрудничество и общност.

Регистрирайте се за участие на 18 април 2017г,
в София ТУК
 Глобален сайт на инициативата
 Фейсбук страница на инициативата

 
Организатори за България:
Биляна Георгиева, InSpiral
Елеонора Карнаса, Фабрика 360
Десислава Банева, InSpiral

 
Product Order Form

 

Place your order now for only $15!

arrow&v

Sofia, Bulgaria

 

+359 887 922 973

    

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon