top of page

Как да станем дизайнери на собствения си живот

Updated: Sep 17, 2020

Иновативна програма разкрива изпитани подходи за професионална и личностна трансформация в уюта на дома ни

Бъди дизайнер на живота си” е иновативна 14-дневна програма за професионално и личностно развитие. Тя включва множество новаторски подходи за справяне с несигурността и за мобилизиране на творческия потенциал в условия на криза. Темите са свързани с трансформирането на негативните емоции в градивна енергия, с използването на креативни подходи за вземане на решения, както и с усъвършенстването на лидерските умения на участниците.


"Макар че в трусови моменти българските бизнеси фокусират усилията си върху идентифициране на техники и процеси, които спомагат за оптимизирането на ресурсите им или за трансформирането на дейността на бизнеса им онлайн, в турбулентната ситуация, в която се намира целият свят, те ще имат нужда и от изпитани подходи за адаптация към новите реалности", споделя дизайнерът на услуги Елеонора Карнаса, създател на агенцията за дизайн и иновации Fabrica 360.

Програмата е разработена така, че в рамките на 2 седмици да подпомогне участниците да пренаредят приоритетите си, да отсеят ценностите си и да развият жизненоважни умения, с които да придобият усещане за удовлетвореност и устойчивост.



Ежедневно участниците в програмата ще получават имейли за достъп до кратки видео материали, текстове за четене, както и до упражнения и инструменти за овладяване на рискови ситуации. “Ключовата дума в настоящата динамична световна ситуация определено е “бизнес трансформация” - и по този начин ние не обозначаваме само цифрови подобрения и трансформирането на дейността на бизнеса онлайн, а говорим за промяна в ценностите, мисленето и възприятието на бизнеса. Оттук насетне в основата на всеки бизнес ще стои устойчивостта – човешка, ценностна, екологична”, допълва трансфромационният дизайнер Яна Аврамова, създател на коучинг картите Transformika (носител на две европейски награди за иновативни инструменти).




За да се стигне до бизнес трансформация обаче е необходимо да се обърне по-сериозно внимание на личностната трансформация, а именно на напасването към новата социо-икономическа ситуация, която ни очаква след приключване на Covid-19 кризата.




 

Впуснете се в 14-дневната ни трансформационна програма "Бъди дизайнер на живота си" или изберете индивидуалните модули, към които имате най-силен интерес. Разгледайте и целогодишният ни планер, с който ефективно можете да полагате цели и да ги постигате, като задавате свои собствени крайни срокове.

--

Последвайте ни в социалните мрежи и никога не изпускайте събитие или интересна история: LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram и Youtube


bottom of page