Фабрика 360 лого transparent.png

КРЕАТИВНО ПЪТЕШЕСТВИЕ

 

НЕ 

конференция

София, Capital Fort

19 септември

16:00 - 20:00ч.

ЗА СЪБИТИЕТО

Креативно пътешествие е конференция, която вдъхновява да направите първи или следващи стъпки във вашето лично пътешествие и да откриете креативната си страна.

Имате ли усещането, че чакате нещо да се случи, за да постигнете мечтаното,... за да стартирате най-накрая този проект,.... за да превърнете тази идея в реалност? Чрез вдъхновяващи истории и примери от хора като Вас, ще Ви помогнем да направите последната стъпка.

Трябва да Ви предупредим за нещо - това не е поредната конференция с обичайните заподозрени лица.

 

И така, пригответе се за вълнуващо пътешествие!

04

НЕЗАБРАВИМИ ЧАСА

10

ВДЪХНОВЯВАЩИ ГОСТИ

05

ПРОВОКИРАЩИ ВЪПРОСА

 

ПРОГРАМА

През тези нестандартни четири часа ще се срещнете с интересни и различни хора, ще станете свидетели на бърза демонстрация на уменията на нашите гости, ще участвате в една от най-нашумелите образователни игри за деца и възрастни и ще съберете идеи как да направите креативността част от живота си.

Регистрация: 16:00 ч.

Биляна Георгиева

16:15

Ивана

Мурджева

16:30

Росина

Ширкова

16:45

Игра и свързване

Запознайте се и обменете идеи с останалите участници с една от най-нашумелите игри за деца и възрастни.

17:00

Олег

Кабакчиев

17:45

Ангелина Борисова

18:00

Линда

Александрийска

18:15

Георги Стоев

18:30

Почивка

18:45

Д-р Грета Христова

19:15

Ивайло

Игнатов

19:30

Любомир Василев

19:45

 

ГОСТИ

Поканили сме 10 вдъхновяващи гости - хора като Вас. Без лица от телевизора и абонирани за всяка конференция, без клишета и без грим.

 

Ще чуете хора от различни професии като актьори, счетоводители, медици, готвачи, фотографи и инженери, които са обединени от едно нещо - всички правят нещата по различен, креативен начин и влагат страст.

Нашите гости разказват за живота си, мечтите, провалите, постиженията и за креативната страна на работата си. Всички те са минали през лична трансформация и са извървели път, за да стигнат дотук. Чуйте лично от тях за тяхното креативно пътешествие и се вдъхновете!

 

И най-предизвикателното - всеки от тях ще демонстрира в рамките на 2 минути занаята си! Казахме Ви, че това не  е просто поредната конференция! 

 

БИЛЯНА

ГЕОРГИЕВА

Каква искаше да станеш като пораснеш? 

След дълго търсене и минаване през професиите хирург, журналист, моден дизайнер и  астронавт, избрах Щастлива. Исках да стана нещо, което за мен означава да съм успешна, здрава, усмихната, радостна и всички други хубави неща, които са възможни.

И каква стана?

Предизвикваща се, смела, развиваща се, търсеща, по-често щастлива, а като традиционно определение "Консултант по креативност и промяна", Монтесори учител и майка (засега е това, питайте ме пак след 1 година).

Зодия:

Най-практичната, предвидима, подредена и критична зодия според хороскопите; една от най-разпространените поради факта, че по Коледа явно стават чудеса, които виждат бял свят след 9 месеца и зодията с най-красиво женско име според мен - Дева. Напоследък се усещам като Девическа Риба.

Любим цвят и защо: 

Разбира се, трудно ще се огранича с един. Оранжево заради заряда, който носи и за мен е Символът на творчеството. Лилав заради мистиката. А и двата са необикновена комбинация, която се ражда от сливането на основни цветове.

След 10 години ще се смеем на:

"Задължително работно време в офис от 9 до 17; Думата на Шефа е закон; В тази фирма заплати не се обсъждат; Как се виждаш в компанията след 5 години; Аз не съм креативен; Играта е за децата"

ИВАНА

МУРДЖЕВА

Каква искаше да станеш като пораснеш? 

Детските ми спомени не са категорични по този въпрос. Най-ясно си спомням, че исках да разказвам приказки на малко и голямо. И съм опитвала. Не помня с какъв успех.