top of page

Впуснете се в учебен маратон за предприемачи и иноватори

Updated: Sep 17, 2020



Предизвикателствата, с които всяка компания и всеки човек се сблъсква във все по-бързо променящата се среда, изискват гъвкавост на реакциите, адаптивност към светкавично случващите се промени, както и непрекъснато усъвършенстване. Тези три фактора са от ключово значение, за да могат хората и организациите да са адекватни на реалността и да се чувстват добре.



Тази година аз, Елеонора Карнаса, и моят екип от „Фабрика 360“ ще се впуснем в изключително вълнуващо изживяване. Поставяме си за цел да улесним предприемачите, иноваторите, фрийлансърите и собствениците на компании да се справят по-успешно с проблемите, които ги връхлитат ежедневно.


Елеонора Карнаса, основател на Фабрика 360

Нашата амбиция е организираме Учебен маратон (Learning marathon) с помощта на партньорите ни от британската организация Enrol Yourself – социално предприятие, което инвестира в развитието на съвременните млади хора, поощрявайки сътрудничеството помежду им.



Какво представлява Учебният маратон?

Маратонът представлява 6-месечен учебен акселератор, който позволява на участниците в него да се развиват както в професионален, така и в личен план. Хората, които обичайно се включат в него, практикуват различни професии, авангардно мислене и могат да споделят своя опит в решаването на конкретни казуси.



Участниците в учебния маратон решават върху какво да работят – иновативен проект, рискова бизнес идея или креативна практика. Човек може да се впусне в подобно начинание и сам, но е далеч по-добре да бъде подкрепен от мислещи в бъдещето хора, които заедно могат да подготвят почвата и да посеят зрънцето на успеха.



Какво получават участниците?

Хората, които ще се включат в учебния маратон ще получат достъп до пространство, в което да работят по конкретно професионално предизвикателство или социален казус, който е важен за тях. Ще намерят сподвижници, които ще ги вдъхновяват и ще ги движат напред. Заедно с това домакинът на маратона ще навигира процеса, като ще подпомогне на участниците да извървят целия път до реализирането на идеята си чрез специално разработена за казуса програма. Не на последно място – всеки, който се включи в учебния акселератор, ще получи възможност да разшири мрежата си от контакти, както и да получи достъп до различни събития, организирани от Enrol Yourself.



Станете наш съмишленик

За да можем да бъдем домакин на подобен учебен маратон в София, се нуждаем от помощта на 12 наши съмишленици. Те трябва да изявят желание да се включат в 6-месечния акселератор. Това все още не означава, че трябва да подадат заявление за участие, а просто да демонстрират интерес към подобно събитие.



------

Впуснете се в 14-дневната ни трансформационна програма "Бъди дизайнер на живота си" или изберете индивидуалните модули, към които имате най-силен интерес.

----

Имате нужда от подкрепа при създаването на услуги и продукти с фокус върху клиента? Пишете ни на hey@fabrica360.eu и ще ви помогнем да разрушите коловозите във вашата организация и да изградите култура, поощряваща иновациите. --- Разгледайте обучителните ни програми "Креативно лидерство" и "Дизайн мислене". Сега напълно адаптирани и за онлайн формат. ---

Последвайте ни в социалните мрежи и никога не изпускайте събитие или интересна история: LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram и Youtube

bottom of page