top of page

Защо креативност?

Updated: Sep 17, 2020

Светът се променя с невероятна скорост. Бъдещето изисква хора, които могат да решават проблеми, да се адаптират към нови работни места и сложна заобикаляща среда. Тази реалност оказва радикално значение за това какви умения трябва да усвоим. 

Многобройни изследваният от последните години подкрепят тази перспектива и сочат, че креативността и други умения на 21 век са критични за успешна кариера (и живот).




Какво казват цифрите?


Проучване на IBM, обхванало 1500 изпълнителни директори от 60 страни и 33 индустрии идентифицира креативността като „най-важният фактор за бъдещ успех“.


17 държави от Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (OECD) идентифицират „креативността и иновациите“ като компетенция номер едно.


В днешната бизнес реалност единственият начин да се отличим от останалите не е с напудрена автобиография или високи оценки, а с това как правим нещата по различен начин. Какъв е подходът ни за решаване на проблеми - подхождаме ли винаги по един същи начин към ситуациите, очаквайки различен резултат или се опитваме да гледам от различна перспектива?


За това как да "станем" по-креативни можете да научите от това интервю:




Имате нужда от подкрепа при създаването на услуги и продукти с фокус върху клиента? Пишете ни на hey@fabrica360.eu и ще ви помогнем да разрушите коловозите във вашата организация и да изградите култура, поощряваща иновациите. --- Разгледайте обучителните ни програми "Креативно лидерство" и "Дизайн мислене". Сега напълно адаптирани и за онлайн формат. --- За още вдъхновение на тема дизайн, креативност и иновации, посетете нашия Design and Creativity shop. ---

Последвайте ни в социалните мрежи и никога не изпускайте събитие или интересна история: LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram и Youtube




bottom of page